5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en reva paha politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını engelleyen antipatik har yangın contası.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 takım vahit kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, alelumum her seviyede husus değalışveriştiren bir kol açılı iniş ve merdiven yürekerir ve sınırlı veya sıkçerağ alanlarda vadiın cömert bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Hareketsiz kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem kısaltmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması derunin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık gestaltyor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) baş amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki kötü, yangın, kavara vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara geçişini çelmek yahut kabil olduğu derece geciktirmektir.

Hiç kuruntu yok ki yangın felaketi, yıl zarfında birey kaybına sebep olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısaltarak bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile finans yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de güçlü dokumada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve emtia kaybı enseış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın Bapsı aldatmaırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim semtımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, nitelikli bir yangın kapısının henüz erdemli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Binalarda belli standartlarda görev alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı Yangın Merdiveni Kapısı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page