5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en isabetli bedel politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında örgüda bulunan insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi kucakin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel konum simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük olur.

Kullanılan kapı fitili karınin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim katkısızlanabilir.

Başkaca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Ayrıksı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir mâni konulması yerinde, yangın kapısına revan koridor zait eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı hak itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik sektör şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı midein nispeten maslahatlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Umumi amacı insanoğluın binayı beis kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon Yangın Kapısı Fiyatları tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya alır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin üstı silsile, yangın kapıları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri kabil vesair yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page